"De Verhuisbedrijf van Rotterdam"

Over ons

U kunt bij ons terecht voor het vervoer van meubels, pakketten en pallets.

"Verhuizen in Rotterdam en omgeving"

P.simonis is een flexibel bedrijf wij rijden van noord naar zuid en van oost naar west. door zoveel mogelijk ritten te combineren proberen wij zo efficient mogelijk te werken en dat merkt u aan onze scherpe prijzen.

Onze klanten zijn vaak terugkerende klanten. Dit komt omdat Simonis Verhuisbedrijf vanuit de gedachte werkt dat u om uw spullen geeft en dus wilt dat de mensen die u verhuizen dat ook doen.


Meer over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare VERHUISBEDRIJF in regio Rotterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij vervoeren al uw goederen/ meubelen door heel het Randstad gebied Zeeland en Brabant. Wij gaan u niet beloven de goedkoopste te zijn maar wij beloven u wel dat uw meubels zonder beschadigen opgehaald en bij u afgeleverd worden.

Onze klanten komen voornamelijk uit Rotterdam. Maar niet alleen de stad zelf, ook voor de omgeving zoals Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Rijswijk, Zwijndrecht, Voorburg, Den Haag, Spijkenisse, Gouda, Dordrecht en Sliedrecht zijn locaties waar wij veelal verhuizen. Verhuizen Rotterdam doet u met een Rotterdams verhuisbedrijf!

Bij verhuizingen kunt u kiezen uit een vast uur tarief met een kleine vergoeding voor het voorrijden.

Ook is het mogelijk bij wat grotere verhuizingen dat wij eerst langskomen om een passende offerte te maken met een vast bedrag voor de complete verhuizing.

 • 7 Dagen per week

  Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen

 • Gecertificeerd

  Regioverhuizers is een gecertificeerd verhuisbedrijf en voldoet aan normen van een verhuisbedrijf

 • Persoonlijke service

  Is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Alleen zo kunnen we onze klanten ├ęcht goed helpen.

 • Goedkoopverhuizen

  Moet u binnenkort verhuizen maar heeft u een budget? U hoeft niet meer af te wegen of u het zelf zal doen, want..