"De Verhuisbedrijf van Rotterdam"

Diensten

Wij zijn een flexibel, betrouwbaar en enthousiast verhuisbedrijf.

Services

Simonis verhuizingen doet meer dan verhuizen alleen. Door de jaren heen hebben wij voor diverse klanten het één loket principe geïntroduceerd met als doelstelling dat onze klant met bijna alle vragen bij ons terecht kan. We zijn een moderne organisatie en hebben ons op meerdere facilitaire gebieden weten te specialiseren. Met onze geschoolde en ervaren mensen willen wij voorop blijven lopen in de ontwikkelingen. Tevens hebben wij voor de werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren door ons geselecteerde vaste partners.

Waarom Simonis?

Als gerenommeerd verhuisbedrijf heeft regioverhuizers al jarenlang een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en service. Wij begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Wij geven u advies met de opties om voor u een flexibele en op maat gemaakte verhuizing te creëren. Zo krijgt u de service die u verwacht.

Budget Verhuizingen

Moet u binnenkort verhuizen maar heeft u een budget? U hoeft niet meer af te wegen of u het zelf zal doen, want bij ons kunt u de verhuizing helemaal zelf bepalen. U kunt zelf beslissen hoeveel werk u zelf wilt doen om op die manier op kosten te besparen. Zo hoeven wij alleen de grote dingen uit handen te nemen, waardoor wij snel en gericht de verhuizing kunnen uitvoeren om aan uw tijdschema en budget te voldoen.

Tips

Voorbereiding
  • Pak geen serviesgoed en glaswerk bij elkaar in 1 doos.
  • Verpak het breekbaar kleingoed in pakpapier.
  • Maak geen cadeautjes, maar pak het wat luchtig in.
Verhuistips
  • Gebruik liever wat te veel dan te weinig papier
  • Plaats het zware onderin en het lichte bovenop.
  • Plaats borden, schalen en schotels op z’n kant en onderop. Leg er kopjes e.d. bovenop.

Lees meer

© Simonis Verhuisbedrijf Rotterdam - Realisatie: Limited Solutions